zenADrelax gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren. Meer info.

Welzijnsbeurs Tervuren 29.10.2016: Gratis shiatsu demonstraties

Door Armgard Detemmerman op 27 oktober 2016

Het is bijna zover: de Welzijnsbeurs Tervuren vind plaats op za. 29 oktober. Ik neem deel met 2 activiteiten. Enerzijds mijn lezing om 15u30: “Lachen is gezond! Is niet-lachen dan niet gezond?” over emoties en gezondheid. Zie daarover mijn vorige blog.

En, ik zal er ook staan met mijn mobiele massagetafel met mijn gloednieuwe warmtemat. De kou zal buiten blijven!

Kom maar eens kijken en probeer tussen 10 en 15 uur gratis een korte shiatsu-drukpuntmassage. Echte ontspanning zal je op die manier niet kunnen bereiken, daarvoor is de behandeling te kort en de omgeving te druk. Maar het geeft alvast een klein voorproefje.

Er zijn nog een heleboel andere interessante standjes, kinderanimatie, een gezondheidswandeling en een gezondheidsrally.

Ik zie je graag daar! Sportcentrum Diependal, Lindenboomstraat 30, 3080 Tervuren.

Meer info vind je op de website van Tervuren

of op deze folder:

Welzijnsbeurs 2016 folder p1

Welzijnsbeurs 2016 folder p2

Maak hier meteen je afspraak!

Lachen is gezond! Is niet-lachen dan niet gezond?
Waarom we zuchten