zenADrelax gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren. Meer info.

Hallo, ik ben Armgard

Je kan bij mij terecht voor rust en ontspanning: rust in je hoofd en ontspanning in je lichaam. Dit gaat met shiatsu, coaching of een relaxatiecursus.

Lijkt jouw leven hierop?

 • je hebt last van stress en vermoeidheid, onrust of een burn out?
 • je hebt last van tinnitus die je overweldigd, stoort in je concentratie en slaap
 • je gaat door een moeilijk levenssituatie of een lastige periode

Fijn je te leren kennen, je bent aan het goeie adres !

 

Op een cruciaal kruispunt in mijn leven stelde ik mezelf de vraag:

‘Wat kan ik eigenlijk goed? Waar ligt mijn talent?’

Hoewel mijn achtergrond in management binnen de erfgoedsector mij zeker vaardigheden heeft bijgebracht, werd het duidelijk dat onze visies niet langer parallel liepen. Het was tijd voor verandering.

Het antwoord op mijn vraag lag voor de hand: ik ben van nature een rustige persoon en merkte dat anderen juist die rust bij mij zochten. Mensen die worstelden met stress en onrust, die ze zelf niet konden overwinnen. Zo ontdekte ik mijn gave: het vermogen om rust te brengen. Ik besloot deze natuurlijke gave te ondersteunen met gefundeerde kennis en technieken en begon mijn reis als Shiatsu therapeut. Lees meer over Shiatsu hier. De impact van mijn behandelingen is opmerkelijk; het is hartverwarmend om te zien hoe mensen transformeren na slechts één uur van mijn zorg.

Na verloop van tijd merkte ik op dat veel van mijn cliënten na 2 weken opnieuw met dezelfde klachten terugkwamen. Daarom ben ik begonnen met het aanleren van ontspanningstechnieken die ze thuis zelfstandig kunnen toepassen, zodat ze veerkrachtiger kunnen worden tegen stress en zelf tot diepe rust kunnen komen. Uiteindelijk heb ik me gespecialiseerd in stress- en tinnituscoaching.

In mijn benadering maak ik ook gebruik van mijn expertise in het Enneagram, een krachtig psychologisch ontwikkelingsmodel. Dit stelt mij in staat om mijn cliënten op een dieper niveau te begrijpen en hen te begeleiden op hun pad naar innerlijke rust en welzijn. Lees meer over het Enneagram hier

Ondertussen ben ik nu al 10 jaar actief bezig met het ondersteunen van mensen die last hebben van stress en sinds enkele jaren ook mensen met tinnitus. Gedurende deze tijd heb ik gezien hoe cliënten een ware metamorfose ondergaan tijdens mijn trajecten voor stressmanagement en tinnituscoaching.

Wil je ook deze verandering ervaren en je weg naar innerlijke rust vinden? Neem dan nu contact met me op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en ontdek hoe ik je kan helpen jouw welzijn te verbeteren. Klik hier om direct een afspraak te maken. (Kies ‘Persoonlijk Traject’ en schrijf in het commentaarveld dat het om een verkennend gesprek gaat)

Waar heb ik dit geleerd?

 • Shiatsu, 3 cycli – Sa T’sam en Yu Sen – Shiatsuscholen erkend door de Belgische Shiatsu Federatie
 • Clean Language: How to ask questions the body can answer – Nick Pole
 • Verbindende communicatie – Human Matters
 • Cupping: Medius Rheinland – Heilpraktikerschule Köln
 • Enneagram: de 9 basistypes, communicatiestijlen, conflictstijlen, instincten, tritypes en niveaus – Twee-voor-Twaalf (nu Improve), Coaching en Training, bij Catherine Poissonier
 • Hartcoherentie – Trixx
 • Progressieve Relaxatie Methode – GKM-institut
 • Stressmanagement – GKM-institut
 • Burn-out Coach – Martin Dijs
 • Hypnotherapie bij Tinnitus – Detlef Kranz
 • Tinnitus-bewältigungstraining – Birgit Kröner-Herwig

Wat zeggen mijn klanten?

Viviana Muscarà
Thank you Armgard, it has been a long time since I had such a good sleep and feeling much more relaxed in my body. See you soon again
Alex B.
Een bezoek aan Zen AD is altijd een aangename ervaring. Armgard biedt je een luisterend oor en laat je even stilstaan in deze drukke wereld.
An Rietjens
Armgard is a warm professional who focuses on what you need, taking her time to know what is beneficial for you right now. Her shiatsu treatment offers a moment of deep relaxation. This is great if you find it difficult to unwind or wish for healing and more energy flow. If you want to know more about your personality you can explore the enneagram with her too. It's a revealing exercise for personal growth.
Nathalie De Neyer
Ik heb gedurende tien weken mogen genieten van zwangerschapsshiatsu. Doordat mijn moeder enkele dagen nadat ik wist dat ik zwanger was overleed voelde ik me emotioneel zwaar geladen, de shiatsu bracht mij rust en ontspanning. Ik voelde dat na een behandeling mijn lichaam en geest beter in balans kwamen. Ook mijn klachten van hoofdpijn en nekpijn werden verlicht na een massage. Later na de geboorte kreeg ik last van hevige constipatie die ook werd aangepakt nadat ik genoot van een ontspannende behandeling. Het is een verrijking dat ik shiatsu heb leren kennen! Topadres❤️
Levin Melches
Sehr gut! Sie ist in der Lage den Körper sofort in eine Art meditativen Zustand zu versetzen. Der Geist kann währenddessen die Gedanken in Hochgeschwindigkeit verarbeiten. Sehr effektiv. Empfehlenswert.
Hildegarde Meulenaere
Bij Zenadrelax kan ik tot rust komen. Ik kwam bij Armgard terecht in een moeilijk periode waarin ik moeite had om alles gebolwerkt te krijgen. Hoewel de shiatsu-behandeling mij aanvankelijk wat bizar leek, kwam ik elke keer in een diepe ontspanning waaruit ik ontwaakte met een gevoel van klaarheid. Ik zag terug mogelijkheden. Momenteel kom ik nog regelmatig als een soort onderhoudsbeurt van mijn zenuwstelsel.
Philippe Verborgt
Have been struggling with back pains, partially due to my sedentary life and frequent travel, partially due to overweight. Every so often I go to Armgard to have a session to alleviate my pains. For those who don't know shiatsu, it is a pressure point massage technique, meaning she has to lean in to get to my pain blockages. That being said, Armgard's skills are such that I often fall asleep (or close enough to make no difference), proof that she gets me fully relaxed. One session is usually sufficient for several days or weeks of reduced pain levels and overall better living. Thanks Armgard, you'll be seeing me again.
Hadewijch Verhenne
Iedere keer mocht ik ervaren hoe kundig en rustig Armgard me in een diepe ontspanning bracht. Hoe stressvol ik daarvoor ook was, alles kon ik relativeren nadat haar kundige handen mijn gedachten hadden gekalmeerd. Ik kwam helemaal thuis in mijn lichaam en in het nu.
Susanne Stocks
"Een behandeling bij Armgard is een geschenk voor lichaam en geest. Tot rust mogen komen in een wereld vol met prikkels zo dat men terug in balance komt, zalig gewoon!"
Leen Trappeniers
"Toen ik begon aan de shiatsu behandeling bij Armgard zat ik in een heel stressvolle periode met o.a. slaapstoornissen tot gevolg. Tijdens elke massage slaagde Armgard erin mij tot rust te laten komen. Al vrij snel merkte ik een positief effect op die vervelende slaapproblemen. "Toen mijn tienerdochter meer en meer last kreeg van druk en stress tijdens examenperiodes, liet ik haar ook een shiatsu behandeling volgen bij Armgard. Ook zij voelde heel snel een positief effect, zodat ze nu met een gezonde dosis stress doorheen elke examenperiode kan!"
Elisabeth Kokken
“De Shiatsumassage van Armgard deed, beetje bij beetje, het gedachtenkluwen in mijn hoofd smelten. Met een frisse kijk op de dingen en mensen om me heen ging ik weer aan de slag. Bedankt Armgard!”
Katrien Van den Bosch
“Nooit gedacht dat een shiatsu-massage deze bezige bij helemaal tot rust kon brengen :-)”
Wil je je eigen ervaringen delen? Stuur me een mailtje, ik hoor het graag!