zenADrelax gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren. Meer info.

Heb je soms last van stress? Heb je je afgevraagd waarom sommige situaties je uit balans brengen, terwijl andere je koud laten? Dan is mijn aankomende webinar iets voor jou!

Je bent van harte uitgenodigd om deel te nemen aan mijn gratis webinar: “Navigeren door stress: Ontdek je persoonlijke Stressformule.” Tijdens dit boeiende evenement zullen we samen op een verkenningstocht gaan door de wereld van stress en persoonlijkheid.

Wat staat je te wachten tijdens dit webinar?

  • Ontdek wat jou onder druk zet en wat je koud laat.
  • Leer navigeren door de complexiteit van stressfactoren en persoonlijke eigenschappen.
  • Ontwikkel veerkracht en leer effectiever omgaan met stressvolle situaties in je leven.
  • Bereid je voor op een boeiende reis van zelfontdekking en groei!

Datum: 15/5/2024

Tijd: 19:30 – 21:30

Duur: 2 uur

Schrijf je in via de deze link

Tijdens dit interactief webinar begeleid ik jou bij het vaststellen van je persoonlijke Stressformule, die je zal helpen om beter te begrijpen hoe stress jou beïnvloedt en hoe je hiermee kunt omgaan.

Mis deze kans niet om jezelf beter te leren kennen en je veerkracht te vergroten. Schrijf je vandaag nog in en nodig gerust vrienden en collega’s uit om samen deel te nemen aan deze waardevolle ervaring.

Dit webinar is onderdeel van mijn maandelijkse jubileumevenementen, waarbij ik het 10-jarig jubileum van mijn praktijk vier. Om dit te vieren, zijn deze evenementen eenmalig gratis!

Ik kijk ernaar uit je te verwelkomen op mijn webinar!

Beste groetjes,

Armgard – zenADrelax

Armgard - zenADrelax