zenADrelax gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren. Meer info.

Met enorme vreugde kondig ik aan dat mijn praktijk “zenADrelax: Van Stress naar Rust” dit jaar haar 10-jarig jubileum viert! Een decennium van toewijding aan het brengen van innerlijke vrede en welzijn aan degenen die worstelen met stress (en ondertussen ook tinnitus). Om deze mijlpaal te vieren, nodig ik je uit om deel te nemen aan een reeks van 10 bijzondere evenementen of om kans te maken op gratis sessies uit mijn aanbod. Tien evenementen of lotingen, dat is één voor elk jaar van het bestaan van zenADrelax!

Het evenement van Februari 2024: Klankschalenavond met Koen Vangenechten

We trappen onze viering af met een betoverende klankschalenavond, doordrenkt met de kalmerende tonen van Tibetaanse klankschalen. Het lichaam en de geest reageren op geluid en trillingen; een klankmassage biedt een moment van diepe ontspanning, waardoor het zelfhelend vermogen van je lichaam zijn werk kan doen.

Deze avond, gehouden op 11/2/2024 om 19u, zal een viering zijn van rust, harmonie en het vinden van innerlijke balans. Mis deze transcendente ervaring niet!

Wil je kans maken om deel te nemen aan dit evenement?

Vul deze korte quiz in.

Er zijn 8 plaatsen beschikbaar. De loting voor dit evenement zal zijn op 7/2/2024 om 13:00. De gelukkige winnaars zullen persoonlijk op de hoogte worden gebracht.

Bij het begin van elke maand zal ik bekendmaken wat het evenement van die maand is op sociale media. Wil je op de hoogte blijven? Volg me dan op Facebook of Instagram.

Ik kijk ernaar uit je op één van de evenementen te ontmoeten en wens je veel geluk als je meedoet aan een verloting.

Met hartelijke groeten,

Armgard

Klik hier voor wedstrijdreglement